7 Şub 2013

{Kahve Arası} Öğrenmeyi öğrendik, "hızlı" okuduk, ya sonra?

[1] Öğrenmeyi öğrendik
[2] "Hızlı" okuduk
[3] Tatlı bir engel: Hiperaktivite!
[4] Ya sonra?

[1] Haftada bir, kahve arasını böyle bir hasbihal ile değerlendirmek güzel. Sizlerden gelen sorulara, katkı ve paylaşımlara baştan teşekkür etmek isterim. Yüz yüze görüşme imkanı bulduğumuz takipçilerimiz, bu yazılardan tebessümle bahsediyor, karşılıklı içilen kahveyi daha da "hatırlı" hale getiriyoruz. Şimdi de, bu yazı "hatırına" hazırladığım kahve, umuyorum keyifli bir sohbete de zemin hazırlayacak:

"Eğitim" itibarlı bir iş. Kıymetli. Hepimizin, hepinizin saygı duyduğu bir alan. Bizler de, bu saygıyı zedelememeye özen gösteriyoruz.

Yukarıda değindiğim gibi, sizlerden ilginç sorular alıyoruz: Babasını kaybeden bir ilkokul öğrencisine nasıl yaklaşılmalı, anne baba arasında ciddi problem varsa çocuk bundan nasıl etkilenir -nasıl destek olunmalı, bilgisayar bağımlılığı davranışı sergileyen bir genç bu sarmaldan nasıl kurtulabilir, meslek seçimi için minik bir anket yapmak yeterli midir, gençleri "sayısal derslerin iyi, sen doktor ol, mühendis ol" şeklinde yönlendirmek ne kadar sağlıklı, hedef nasıl konulmalı, planlama nasıl yapılmalı vs vs.

Yazının tamamını okumak için lütfen linki takip ediniz: http://goklerkocluk.com/kahve-arasi-ogrenmeyi-ogrendik-hizli-okuduk-ya-sonra/


Fatih Gökler

Hiç yorum yok: