23 Nis 2012

Pazartesi, 23 Nisan ve İş

[1] Pazartesi - Sendrom mu heyecan mı?
[2] 23 Nisan: Neşe dolmalı insan...
[3] İşini sevmeyen insan ne yapsın? (O insanın yöneticisi ne yapsın:)

(Yazıyı sitemiz üzerinden okumak için: http://www.goklerkocluk.com/pazartesi-23-nisan-ve-is/ )



[1] Yeni bir güne (haftaya), umarım ki iyi bir kahvaltıyla ve enerjik başlamışsınızdır. "Gün" Pazartesi olunca bu dileğin apayrı bir önemi oluyor sanırım. Gerçi resmi tatil olduğu için bazılarımızın sendromu ertelenmiş olabilir :) Sağlık olsun. Ertelenmeyen işler kadar güçlüsünüz! Kumbarada biriken para gibidir "ertelenmeyenler". "Çok" değilse de "az", hiç değilse de biraz! Formül kolay aslında, adım atınca oluyor. "Adım" demişken, sitemiz www.goklerkocluk.com'u yeni haliyle görmeye başladık. İlgili arkadaşlarımız siteyi geliştirmeyi ve içerik girmeyi sürdürüyor. Şu haliyle bile yüzlerce yazıyı görebileceksiniz. Eleştiri ve katkılarınızı lütfen esirgemeyin.

[2] "Bugün 23 Nisan" çocukluğumuzdan kalan en güzel hatıralardan. Yine de, "büyüdüğümüz için olsa gerek pek neşe dolamıyor insan" diyen varsa çok basit bir şey önermek isterim: Bugün bir çocuğun masum yüzüne bakın. Hemen size de yansıyacak, hissedeceksiniz! Eğer o çocuğun yüzü pek gülmüyorsa işte size bir "iyilik" fırsatı: Güldürün, gülün; neşelendirin, neşe dolun :)

[3] İşini sevmeyen insan ne yapsın? Bu soruyu sosyal medya üzerinden (ve buradan) sizlere ulaştırdık. İlgi duyanlar birkaç kısa madde ile cevap yollarsa gelen cevapları ayrı bir yazıda özetleyebiliriz. Bu yazıyı kısa tutalım, cümleleri gelecek yazıya biriktirelim o halde.

Güzel bir gün ve hafta dileklerimizle.

Fatih Gökler



Copyright (c) 2012 Gökler Koçluk İstanbul | www.goklerkocluk.com | Bireysel ve Kurumsal Koçluk seminer ve randevu talepleriniz için 0544 346 55 02 - 0555 726 74 02 goklerkocluk@gmail.com

Hiç yorum yok: