21 Şub 2011

Yolu Koçluktan Geçenler

Çağla, geç vakitlere kadar çalışan annesine mi üzülsün, sürekli yurt dışına işe giden babasına mı. Annesi Çağla'yı defterine çizdiği hüzünlü resimlerden sonra getirmeye karar verdi. Süreç içinde, kaygıların aslında anne kaynaklı olduğu anlaşıldı. İyi bir firmada insan kaynakları müdürü olan anne ve Çağla şimdilerde kaygılarının çoğunu aştı. Babanın yurt dışından gelmesiyle birlikte tamamen mutlu olacaklarından şüphemiz yok.

Ferdi Bey, Türkiye'de doğmuş ama Almanya'da büyüyüp okumuş. Yüksek lisanstan sonra 5 yıl orada çalışmış. Türkiye'ye kesin dönüş yaptığı sıralarda koçluk sürecini başlattık. Hedefimiz, buraya adaptasyonunu hızlandırmak, ülkemizdeki iş ortamı (ve zorlukları) hakkında yoldaşlık yapmaktı. 8 ay içinde başlangıç hedeflerinin hepsine ulaştık. Şimdi yeni hedeflerle yoldayız.

Koçluk Sistemimiz, Mühendislik + Eğitim Bilimleri + Psikoloji üçlüsünün özel bir bileşiminden oluşur.

Not: Örnekler, gerçek olaylardan süzülmüştür, ancak TÜM RESİM ve İSİMLER TEMSİLİDİR. Bakış açımız; erken önlem alındığında problemlerle karşılaşma riskimiz azalır ve karşılaştığımızda 'o bizi yıpratacağına biz ondan yararlanmanın yollarını buluruz' anlayışıdır.

Copyright (c) 2011 Gökler Koçluk İstanbul | www.goklerkocluk.com | Bireysel ve Kurumsal Koçluk randevu talepleriniz için 0555 726 74 02

Hiç yorum yok: